Εταιρικό Προφίλ

Πολυετής Εμπειρία

Επισκευές - Κατασκευές Ηλεκτρονικών Πλακετών

Αξιόπιστες Λύσεις

Τεχνική Υποστήριξη

Επικοινωνία

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Η Εταιρεία ασχολείται με τον τομέα Επισκευής Ηλεκτρονικών Πλακετών πάνω στον Βιομηχανικό Αυτοματισμό αλλά και σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή με την μέθοδο εύρεσης βλαβών σε επίπεδο εξαρτήματος.

Παρέχουμε καινοτόμες εξειδικευμένες λύσεις στο κομμάτι του Αυτοματισμού με PLC ή με διατάξεις ηλεκτρονικών ψηφιακών κυκλωμάτων όπως και με την χρήση Μικροελεγκτών ανάλογα με την απαίτηση της εφαρμογής.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή, συντήρηση ή την ανακατασκευή Ηλεκτρονικών πλακετών & Ηλεκτρονικών Συστημάτων, που είτε έχουν καταργηθεί ως μοντέλα ή απλά είναι παλαιότερης τεχνολογίας.


Η εικοσαετής εμπειρία μας στον χώρο των ηλεκτρονικών μας & ιδιαίτερα στο τομέα της επισκευής, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε αξιόπιστα και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε οποιαδήποτε επιδιόρθωση ηλεκτρονικής συσκευής. 

Το προηγμένης τεχνολογίας εργαστήριο μας σε σχέση με την εμπειρία, μας δίνει τη δυνατότητα ευρέσεως Βλαβών και την επιδιόρθωση αυτών στον καλύτερο χρόνο και με την καλύτερη αξιοπιστία προς τον πελάτη μας.